Kruiden
workshop en cursus

Kruidenworkshop en cursus

Kruidenworkshop op locatie en kruidencursus

Met veel plezier geef ik kruidenworkshops. En in de toekomst wil ik kruidencursussen geven. Deze zijn nog in ontwikkeling!

Kruidenworkshop

Hierbij kun je denken aan workshops waarin we kruidenzalfjes en natuurlijke EHBO-producten maken. Van bijvoorbeeld goudsbloem, smeerwortel, berkenblad, brandnetel, lavendel en natuurlijk duizendblad. Idee├źn en wensen zijn van harte welkom!

Kruidencursus

Mijn vierjarige kruidenopleiding bij het Kruidenrijk heb ik afgerond. Mijn kruidenpassie en -kennis wil ik graag doorgeven. De komende tijd werk ik mijn kruidencursus verder uit. Wordt vervolgd!

kruidenworkshop_duizendkruid

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Inschrijven Nieuwsbrief

12 + 1 =