Healing

Healing

Healing en kruiden

Voel je je gespannen of angstig? Ben je vermoeid? Zit je gewoon niet lekker in je vel? Of heb je vage lichamelijke klachten? Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan hoofdpijn, migraine, maag- en darmklachten, paniekaanvallen en hormonale klachten. Ik kan je helpen. Tijdens een healing combineer ik coaching, healing en kruiden. Op basis van jouw hulpvraag, ga ik met je aan de slag.

Klachten en hulpvraag

Voordat ik je kan behandelen, is het belangrijk om jouw klachten en hulpvraag zo duidelijk mogelijk te krijgen. Waar heb je last van? Wat wil je bereiken? En wat verwacht je van mij? Ik werk met energie en kruiden, maar ben geen therapeut of arts. Ingeval van klachten, adviseer ik om altijd eerst contact met je huisarts of een medisch specialist op te nemen.

Healing

Via mijn handen geef ik – als een soort doorgeefluik – helende energie aan jou door. Dat kan ook op afstand in de vorm van een afstandshealing. Via onzichtbare draden zend ik dan mijn energie aan jou uit, zodat je thuis de healing kunt ontvangen. De werking is net zo krachtig.Het mooie van healing is dat het op alle lagen tegelijk werkt: lichamelijk, geestelijk, emotioneel, energetisch en spiritueel. Mogelijke triggers van stress, onrust, lichamelijke klachten en voedselallergieën worden zo ook aangepakt.

Ondersteuning met kruiden

Kruiden zijn geneeskrachtige geschenken uit de natuur. Al eeuwenlang gebruiken mensen planten en kruiden voor hun gezondheid. In oude culturen zorgden de medicijnmannen, sjamanen en kruidendokters voor de gezondheid en het welzijn van de stam of gemeenschap.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Kruiden zijn mijn passie

Kruiden en heilzame planten groeien op veel plaatsen. Bij jou in de tuin, tussen de voegen van de bestrating en in de berm langs de weg. Ongemerkt loop je ze voorbij en zie je ze misschien wel aan voor ‘onkruid.’ Terwijl kruiden en geneeskrachtige planten geschenken van moeder aarde zijn. Ook hebben ze een boodschap: ze hebben je iets te vertellen. Vanuit passie breng ik die boodschap graag over. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen, er is zoveel (gezondheids)ondersteuning vanuit de natuur.

Verschil kruiden ten opzichte van synthetische geneesmiddelen

Het grote verschil met synthetische geneesmiddelen is, dat kruiden veel vriendelijker voor je lichaam zijn. Ze werken geleidelijker en brengen je lichaam langzaam weer in balans, zonder ernstige bijwerkingen. Kruiden (die ook energie zijn) vergroten het effect van een healing. Zodat je weer in je kracht komt en stappen kunt zetten!

Kruidenadvies op maat


Er zijn veel verschillende kruiden en heilzame planten. Ieder kruid heeft andere geneeskrachtige eigenschappen. Op basis van jouw klachten en hulpvraag en mijn kruidenkennis en intuïtie, kom ik tot een kruidenadvies op maat. Ik raad het af om zomaar kruiden te gebruiken. Het ene kruid is beter geschikt voor jou dan het andere.

Zelfgemaakte kruidentincturen


Tijdens een healing maak ik ook gebruik van zelfgemaakte kruidentincturen. Een kruidentinctuur maak ik van verse biologische kruiden en geneeskrachtige planten. De actieve stoffen extraheer ik uit de kruiden en planten en bewaar ik een alcoholoplossing in een buisje. De tinctuurbuisjes leg ik op je lichaam tijdens een healing. Soms is een zachte prikkel al voldoende.

IJzerhard_duizendkruid
Zeegroene muur

Activeren van het zelfhelend vermogen van je lichaam

Zowel healing als kruiden activeren het zelfhelend vermogen van je lichaam. Hiermee bedoel ik het vermogen van ons lichaam om zich te herstellen en in balans te komen. Tijdens een healing gaat de energie altijd naar de plek waar deze het meest nodig is. Blokkades worden aangeraakt en losgemaakt, zodat je ze kunt loslaten. Waardoor je energie weer gaat stromen. Tijdens een healing of een aantal dagen daarna (behandeling werkt door), voel je bijvoorbeeld pas hoe moe je echt bent. Je zult merken dat klachten al direct na de behandeling of na een aantal dagen minder worden. Ook zul je ervaren dat je meer energie hebt, fitter bent en meer rust hebt in je hoofd.

Duur en kosten kruidenhealing

Heb je interesse en wil je hier meer over weten of zelf ervaren wat het met je doet?

Neem dan gerust contact met mij op.

Inschrijven Nieuwsbrief

5 + 3 =