Kruiden
wandeling

Kruidenwandeling

Kruidenwandeling een-op-een

Wil je weten welke geneeskrachtige planten en kruiden er in het wild (en in jouw tuin) groeien? Welke helende eigenschappen ze hebben? Wat ze je te vertellen hebben? En heb je behoefte aan een goed gesprek? Ga dan mee op kruidenavontuur! Al wandelend kun je jouw verhaal vertellen en hart luchten. Wandelen in de natuur is verkwikkend en geeft ruimte en nieuwe inzichten.

Kruiden en planten hebben een boodschap

Tijdens de kruidenwandeling ontdekken we samen welke kruiden en planten we onderweg tegenkomen en hoe deze met jou resoneren. Vaak weerspiegelen ze bepaalde thema┬┤s in je leven. Ik luister naar jou, wandel letterlijk een stukje met je mee en geef praktische handvatten. Ook zorg ik voor verse kruidenthee en iets lekkers voor onderweg.

Duur en kosten kruidenwandeling een-op-een

Een wandeling duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. Elke wandeling is op maat. De afstand en route bepalen we samen. We wandelen door het buitengebied van Ulvenhout, onder andere door het Markdal. De prijs per wandeling is afhankelijk van de precieze wensen (bijvoorbeeld in- of exclusief kruidenlunch). Aanvullende kruiden en geneeskrachtige preparaten (zalfjes, tincturen, etc.) zijn tegen meerprijs te bestellen.

Optioneel: aanvulling met een healing

Heb je behoefte aan extra ondersteuning en healing? Dan kun je een kruidenhealing afspreken, waarin ik healing en kruiden combineer.

 

Kruidenwandeling

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Kruidenwandeling groep

Wil je samen met een groep vriendinnen (of op aanmelding) ontdekken welke helende planten en kruiden er groeien in het wild? Bijvoorbeeld in het bos of langs de berm van de weg. Dan neem ik je graag mee op kruidenavontuur! Ieder kruid heeft andere geneeskrachtige eigenschappen en een eigen boodschap. Tijdens de kruidenwandeling ontdekken we vanzelf, is iedere keer anders, welke kruiden en planten er groeien. Ik vertel je met liefde hun verhaal, op een manier die voor de groep past.

Alles is energie en met elkaar verbonden

Energetisch zijn we allemaal met elkaar verbonden. Tijdens de wandeling zul je dan ook ervaren dat we precies die kruiden en planten tegenkomen die jou en de groep iets te vertellen hebben.

Ruimte voor persoonlijke verhalen en iets lekkers voor onderweg

Tijdens de wandeling vertel ik over kruiden, maar uiteraard is er ook alle ruimte voor persoonlijke verhalen. Alles mag gedeeld worden in de groep. Ik vind het belangrijk dat er een ontspannen en veilige setting is. Voor onderweg neem ik zelfgemaakte kruidenthee en iets lekkers mee.

Optioneel: aanvulling wandeling met een kruidenlunch

De wandeling kan optioneel uitgebreid worden met een kleine kruidenlunch bij mij thuis: soep met een broodje.

Duur en kosten kruidenwandeling groep

Een wandeling duurt ongeveer 2,5 uur. Elke wandeling is op maat. De afstand en route bepalen we samen. We wandelen door het buitengebied van Ulvenhout, onder andere door het Markdal. De prijs per wandeling is afhankelijk van de precieze wensen (bijvoorbeeld in- of exclusief kruidenlunch).

Heb je aanvullende ondersteuning nodig?

Heb je behoefte aan extra ondersteuning, healing en verdieping? Dan kunnen we een individuele kruidenwandeling afspreken of een kruidenhealing waarin ik healing en kruiden combineer.

Kruidenwandeling 2021

Inschrijven Nieuwsbrief

7 + 11 =